Hoe het werkt

Geef een arme een vis

En hij heeft eten voor één dag

Leer hem vissen

En hij heeft eten voor altijd

Kies hier beneden een land waar wij reeds actief zijn, bekijk of U daar mensen kent die U financieel wilt helpen en die U op een eenvoudige en goedkope manier een inkomen kunt bezorgen. Alle nodige info kan U vinden eenmaal dat U een land en taal hebt gekozen.

  • In de eerste plaats maakt U een account aan in het land waar U zelf verblijft. Kies hierbij het entry-kit (Brons, Zilver of goud mag natuurlijk ook, maar hoeft niet)
  • Voor het minieme bedrag van ongeveer 60€, ontvangt U een presentatiemap, die op zichzelf reeds meer waard is dan het inschrijvingsgeld.
  • Een eigen website zoals U kunt zien als U inlogt via land en taal (gedurende een gans jaar)
  • En als U zelf interesse hebt in de producten, al de producten aan groothandelsprijzen
  • U zult niet alleen mensen ter plaatse helpen, maar U bouwt tegelijkertijd een passief inkomen voor Uzelf op, wat U daarmee doet, is uw eigen zaak, ik voor mijn part heb besloten om alle inkomsten die ik hier verwerf, verder te gebruiken voor het verder uitbouwen van onze site en voor verdere hulp aan armen overal ter wereld, zonder onderscheid van etnische afkomst, Geloof- of Politieke overtuiging.
  • Volg het voorbeeld van Rowena, hier gans beneden, zij gaat haar Familie, Vrienden en kennissen op de Filipijnen steunen via haar eigen website
  • Succes en Bedankt
Advertenties

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Ook reacties van "MOSLIMS" "JODEN" en "ANDEREN" zijn welkom, zolang het maar Boodschappen zijn van "VREDE" en "LIEFDE" en "RESPECT" voor "MEKAAR"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s