Autobiography Theo Herbots (Bijlage 2)

indexCelebrate Recovery2

Autobiography Theo Herbots (Bijlage 2 aan mijn Hoofdstuk mijn alcoholverslaving)

Ik loop misschien wat vooruit, maar Om alles in mijn autobiografie overzichtelijk te houden ga ik aan elk hoofdstuk dat ik ga schrijven, meerdere bijlagen koppelen.

Voor mij is de gemakkelijkste manier om eerst enkele bijlagen te schrijven en vandaar uit het bijpassende hoofdstuk.

Hoofdstuk: Mijn alcoholverslaving

Bijlage 2

In mijn vorige bijlage 1 heb ik het gehad over de “Twaalf stappen” die bij AA worden gehanteerd.

Evenwel, alhoewel de stichters van AA zeer diepgelovigen waren, is voor mij de Christelijke inspiratie toch niet sterk genoeg (of niet sterk genoeg meer aanwezig) voor iemand die diepgelovig is opgegroeid en dit nog steeds is.

Vandaar dat ik me in  het boek CELEBRATE  dat ik van onze Pastor in bruikleen heb, ernstig ben beginnen te verdiepen en ook hun website heb bezocht.

Op hun lijst van aangesloten Gemeenschappen, heb ik evenwel geen lijst gevonden van Gemeenschappen in Vlaanderen (ik heb deze opgevraagd en hoop deze hier zo spoedig mogelijk te kunnen bijvoegen) Moesten er nog geen Gemeenschappen zijn in Vlaanderen, dan hoop ik dat dit spoedig zal veranderen; want wat ik uit het boek heb kunnen opmaken, is dit een enorm goed programma dat ook in Vlaanderen vele mensen zal kunnen helpen

Hier beneden vindt U meer uitleg over Celebrate Recovery en kunt u meteen ook via de linken inloggen op hun prachtige website.

Er is niet zoveel verschil met de  “Twaalf stappen” van AA en de 12 stappen van Celebrate Recovery, en toch…. voelen deze laatste voor mij van uit mijn Geloofsovertuiging beter aan

English version (Daaronder de Nederlandstalige versie)

Celebrate Recovery Promo

Wat is Celebrate Recovery?

Celebrate Recovery is een uniek herstelprogramma, gebaseerd op 8 principes en 12 stappen.
Hieronder kunt u meer informatie vinden over:

Een Bijbels herstelprogramma

Het unieke DNA van CR

8 principes en 12 stappen

Advertenties

Een gedachte over “Autobiography Theo Herbots (Bijlage 2)

 1. Beste Theo,

  In Nederland zijn nu 22 kerken waar mensen kennis kunnen maken met CR en het programma kunnen volgen. Dat aantal groeit langzaam. Eigenlijk te langzaam aangezien niet iedereen die via de website reageert en belangstelling toont, een CR locatie in eigen omgeving kan vinden. Dat is best wel triest , dat we als kerken op dat terrein nog collectief tekortschieten. , Alhoewel we het niet precies bijhouden, komt ongeveer één op de zeven reacties die via de website binnenkomen, uit Vlaanderen.
  We zijn daarom al langere tijd aan het bidden dat er ook enkele kerken in Vlaanderen zullen zijn die dit Bijbelse discipelschap’s programma met een pastorale insteek, zullen gaan oppakken.
  Want er is belangstelling genoeg. Celebrate Recovery is een uitstekend hulpmiddel om mensen in moeilijke omstandigheden stapsgewijs te helpen vruchtbare discipelen van Christus te worden.
  We zien uit naar wat God gaat doen in Vlaanderen.

  Like

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Ook reacties van "MOSLIMS" "JODEN" en "ANDEREN" zijn welkom, zolang het maar Boodschappen zijn van "VREDE" en "LIEFDE" en "RESPECT" voor "MEKAAR"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s